Tens més de 18 anys?

La nostra cervesa

La nostra visió consisteix en oferir cervesa d’alta qualitat respectant els processos d’elaboració tradicionals.

Treballem amb entusiasme i de manera artesana, sense pressa. Escollim ingredients de proximitat Aportem a les nostres receptes la paciencia que es mereixen, respectant els temps de maduració i aconseguint un resultats de qualitat.

Varietats de cerveses

IPA

Cervesa rossa d’alta fermentació i sense filtrar. De gust intens, aromàtic i refrescant. Elaborada amb dues varietats de malta i sis llúpols d’òrigen americà.
Somera IPA està pensada per a tots aquells que gaudeixin d’una cervesa llupolada però sense ser excessivament amarga. S’aprecien notes cítriques i florals, ideals per treu-re la sed.
Alc 6,2%, IBU 50, EBC 10,4

Blonde

Cervesa rossa d’alta fermentació i sense filrar. De gust lleuger i fresc, molt fàcil de prendre. Elaborada amb tres varietats de malta i tres llúpols d’origen europeu.
Somera Blonde está pensada per a tots aquells que els busquin gaudir d’una cervesa lleugera. Ideal per pendre-la durant el vermut.
Alc 5,6% IBU 15 EBC 8,5

Weisse

Cervesa de blat d’alta fermentació i sense filtrar.
De textura cremosa i amb gust lleuger a llúpols i aroma afruitada. Conté notes de plàtan i clau. Somera Weisse està elaborada segons la tradició bavaresa i recomanem prende-la de la mateixa manera: ebocant tot el seu contingut en un got alt i deixant pas als sediments naturals.
Alc 5,5% IBU 22 EBC 9,7

No et perdis cap novetat! Totes les notícies i events a Instagram

Tant si ets d’un únic estil o de tots, tenim el pack ideal!
Per compartir, per regalar o per gaudir-los sol. Contacta amb nosaltres a través del nostre formulari i indica’ns la teva preferència.

Novetat!! També tenim pack per als col·leccionistes

Contacta

Somera – Cervesa Artesana
Santa Margarida de Montbui, Barcelona.

Begudes amb contingut alcoholic. Consumir de manera responsable.